Heeft u al eens op deze site naar een spreker gezocht?

Wij hebben ieder jaar een groot evenement dat wij organiseren vanuit ons bedrijf voor jongeren die graag willen weten welke ontwikkelingen er binnen ons vakgebied spelen. Voor ons is dit een mooie manier om te kijken of wij nog jong talent kunnen scouten en voor de jongeren is het een mooie kans om eens kennis te maken met de praktijk. Wij hebben daarom altijd veel zin in het evenent omdat wij het altijd leuk vinden om te zien wat er aan mogelijkheden op ons ligt te wachten. Wij hebben gemerkt dat wij altijd met goede sprekers moeten werken wanneer wij veel mensen willen trekken. Vandaar dat wij ook dit jaar weer goed naar een spreker gezocht hebben. Wij hebben net als voorgaande jaren weer op het internet naar een spreker gezocht omdat je dan meteen kunt zien hoe iemand in de markt ligt. Als je namelijk gaat googelen op een bepaald persoon, zie je meteen hoeveel hits iemand heeft. Hoe meer iemand op het internet zichtbaar is, hoe interessanter deze persoon doorgaans is. Vandaar dat wij dus goed op het web naar een spreker gezocht hebben. Wij hebben toen de site van jessevandoren.com gevonden. Wij hebben deze site toen met veel interesse bekeken. Wij hadden al snel door dat wij op de juiste manier naar een spreker gezocht hadden, want wij vonden Jesse van Doren een zeer interessant persoon. Wij hebben daarom gekeken of hij bij ons een lezing zou kunnen geven over de ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Wij hebben toen gemerkt dat wij niet de enige mensen waren die met deze spreker contact gezocht hadden. Gelukkig kregen wij te horen dat Jesse nog beschikbaar was op de dag van ons evenement en wij kregen te horen dat hij graag bij ons een lezing zou willen komen houden. Wij waren dus blij dat wij op de juiste manier naar een spreker gezocht hadden want deze zoektocht leverde ons een heel goede spreker op. Mocht u meer over Jesse willen lezen, dan kan ik u aanraden om een keer naar zijn site te gaan kijken. Het adres van zijn pagina is jessevandoren.com. 

Wij hebben snel contact met deze spreker gezocht

Wij vonden het heel prettig  Jesse te kunnen uitnodigen voor ons evenement. Wij hebben dus ook niet langer naar een andere spreker gezocht want Jesse was voor ons de grote favoriet. Dit heeft hij ook helemaal waar weten te maken. Het publiek heeft geboeid naar hem zitten luisteren en wij merkten ook hoe enthousiasmerend hij kan vertellen. Wij zijn daarom zeer blij dat wij via het web naar een spreker gezocht hebben en toen de site van jessevandoren.com gevonden hebben. 

Wilt u hem ook een keer horen spreken? 

Mocht u Jesse ook een keer in de buurt voorbij zien komen, ga dan naar een lezing van hem toe. Het is namelijk zo dat Jesse:

  • heel inhoudelijk kan vertellen 
  • moeiteloos een publiek lang kan boeien 
  • tegen heel redelijke tarieven komt opdraven 

Wij zijn blij dat wij Jesse gevraagd hebben en wij overwegen om hem volgend jaar weer te vragen voor onze bijeenkomst. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn