Waarom een dinerspel Amsterdam?

Een dagje Amsterdam is altijd leuk,  of je nu met familie of vrienden gaat. In deze stad is altijd wat leuks te doen en altijd wat leuks te zien. Daarom hangen veel mensen lekker toerist in eigen land uit in de hoofdstad. Er wordt ook een heleboel georganiseerd qua activiteiten, denk bijvoorbeeld aan een dinerspel Amsterdam. Heb je dus een gelegenheid en wil je deze in Amsterdam vieren? Wil je met je werknemers een leuk personeelsuitje beleven in Amsterdam? Zoek je nog een gezellige en spannende activiteit voor jouw vereniging? Of heb je gewoon zomaar zin in een dagje of avondje vermaak? Verdiep je dan eens in alle activiteiten die deze stad te bieden heeft! Van een citygame tot een dinerspel Amsterdam, er is zoveel meer te doen dan je denkt!

Leuke activiteiten in Amsterdam

We zetten hier een paar leuke activiteiten voor je op een rijtje, zodat je wat inspiratie kan opdoen.

  • Rondvaart
  • Fietstocht
  • Citygame
  • Stadswandeling
  • Dinerspel Amsterdam

Rondleidingen met de fiets, boot of benenwagen zijn altijd goed. Een stadswandeling kun je bijvoorbeeld boeken met een gids. Zo loop je door Amsterdam, en zie je onderweg alle bezienswaardigheden. Een tour door de wallen of hartje Mokum kan bijvoorbeeld te voet. een fietstocht brengt je wat verder, bijvoorbeeld naar de krochten van Amsterdam om de Amsterdamse crimescene te ontdekken.

Wil je een nog uniekere belevenis? Kies dan voor een citygame of dinerspel Amsterdam. Wat dat precies is? Dat leggen we uit! Een citygame is een spannend spel wat perfect is als teambuilding activiteit. Dit spel speelt zich af in de stad. Zie het als een soort puzzeltocht of speurtocht, volledig georganiseerd door een organisatie als specialtours.nl. De tochten kunnen verschillende thema’s. hebben zoals Crazy 88, Wie is de Rat,  Mokum Maffia of de Jordaan puzzeltocht. Allemaal spannend, gezellig en passend in het Amsterdamse decor

Op zoek naar dinerspel Amsterdam?

Een dinerspel is ook een erg leuke activiteit. In plaats van een spel dat plaatsvindt terwijl je je door de stad verplaatst, blijf je bij een dinerspel gewoon zitten. Je krijgt lekker eten en ondertussen speel je met je vrienden, collega’s of familie een spannend en hilarisch spel. Gegarandeerd een onvergetelijke avond dus! Ben je op zoek naar een dinerspel Amsterdam? Bij amstedamtour.nl vind je deze dinarspellen in allerlei verschillende thema’s. Sommige diners zijn geïnspireerd op populaire televisieprogramma’s, zoals Ranking The Stars, Jongens tegen de Meisjes en De Televisie Draait Door. Lachen gegarandeerd! Andere spellen zijn vooral heel spannend. Denk bijvoorbeeld aan een Escape Dinerspel Amsterdam. Hierbij heb je een escaperoom en een lekker diner ineen! Ook spannend is het moordspel diner, waarin iedereen een dubbelrol heeft en niets is wat het lijkt… 

Al deze dinerspellen vinden natuurlijk plaats in een eigen ruimte in een speciaal geselecteerd restaurant. Zo kun je ongestoord heerlijk eten met je gezellige gezelschap, en ondertussen meespelen met het dinerspel. Het escapediner Amsterdam wordt begeleidt door begeleiders of quizmasters die ervoor zorgen dat iedereen een leuke avond beleeft. Kies dus voor een dinerspel Amsterdam als je op zoek bent naar een teambuilding activiteit of avondje uit, of kies voor een van de andere uitjes. Gezelligheid en plezier genoeg in Amsterdam!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn