Heeft u snel goede verzendlabels nodig?

Bij ons bedrif moesten we onlangs een grote zending voorbereiden en wij waren hier eigenlijk net te laat mee begonnen. Daardoor stonden wij ineens onder behoorlijke druk en dat kwam de situatie niet ten goede. Wij meenden dat wij alles goed geregeld hadden, toen wij ineens ontdekten dat wij helemaal geen verzendlabels meer hadden. Dat was heel dom want nu konden wij niets verzenden. Wij hebben toen gekeken wat de mogelijkheden waren om toch nog aan goede verzendlabels te kunnen komen en ik kan u zeggen dat het een hele puzzel was om te kijken waar wij het beste geholpen konden worden. Wij hebben toen gekeken of wij misschien ook ergens een winkel op het internet konden vinden die ons aan goede verzendlabels kon helpen. Wij wilden namelijk graag zo snel mogelijk de verzendlabels in huis hebben want wij moesten onze pakketten versturen. Wij hebben toen gekeken waar wij een aanbidder konden vinden die ons aan goede verzendlabels kon helpen en wij hebben toen de mensen van grafilabel.nl gevonden. Deze mensen hebben een heel mooie site weten te maken waar je echt heel veel producten kunt kopen. Wij waren blij om te zien dat wij hier goede verzendlabels konden kopen en wij hebben toen gekeken welke formaten wij het beste konden bestellen. De grote vraag was echter hoe lang het zou gaan duren voordat wij onze verzendlabels zouden kunnen ontvangen. Wanneer wij namelijk weken zouden moeten wachten, was het voor ons niet de moeite om hier onze verzendlabels te kopen hoe voordelig wij hier dan ook zaken konden doen. Om antwoord te krijgen op deze vraag, hebben wij besloten dat het goed was om even contact met deze mensen op te nemen om te horen wanneer wij onze verzendlabels zouden kunnen verwachten. Wij vonden het prettig dat wij even konden bellen en wij hebben toen heel goede uitleg gehad over de gang van zaken binnen dit bedrijf. Dat was allemaal erg prettig want op deze manier konden wij goede zaken doen want wij kregen te horen dat onze verzendlabels nog diezelfde dag op de post zouden gaan. 

Deze verzendlabels gaan wij vaker bestellen 

Wij waren blij om te horen dat wij onze verzendlabels al heel snel in huis konden krijgen en toen stond ons dus ook niets in de weg om een bestelling bij deze mensen te plaatsen. Wij zijn blij dat wij deze site gevonden hebben want op deze manier onze pakketten toch nog  op tijd kunnen versturen. 

Heeft u ook iets nodig?                                              

Als u ook iets nodig op het gebied van verzendlabels of andere materialen van dezelfde strekking, dan kunt u altijd:

  • Even naar de site van grafilabel.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier in het aanbod kunt vinden 
  • Een bestelling plaatsen want u kunt hier alleen maar kwaliteit kopen 

Ik hoop dat u op deze site ook zult vinden wat u zocht. Ik ben blij dat ik deze pagina gevonden heb want wij konden zo toch nog op tijd onze producten verzenden. Dat stelden onze klanten zeer op prijs.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn