In deze webshop koop je eenvoudig zo’n gira drukschakelaar

Als je geen zin hebt om naar de bouwmarkt of een andere specialistische electrowinkel te rijden om al jouw elektromaterialen te kopen, dan is de webshop van Sander Vunderink iets voor jou. Daar bestel je al deze materialen namelijk super makkelijk online, en laat je ze bij je thuis bezorgen. Bij Sander Vunderink verkopen ze alleen producten van goede kwaliteit, zoals hun assortiment gira drukschakelaars. Deze zijn verkrijgbaar in super veel uitvoeringen en zelfs in verschillende kleuren. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een gira drukvlakschakelaar in gebroken wit, dan kun je die in deze webshop bestellen. Maar exact diezelfde drukschakelaar vindt je er ook in het mat zuiver wit of on het zuiver wit. Deze laatste is het aller lichtst van kleur, waardoor hij goed past in hele moderne interieurs. Een crème witte schakelaar oogt immers wat ouderwetser, en de enige reden dat veel mensen daarvoor kiezen is dat deze matcht met de bestaande schakelaars in hun huis, niet omdat ze dat nu zo vreselijk mooi vinden. Als je immers alleen de gira drukvlakschakelaar moet vervangen en niet het kapje of de ombouw zelf, dan moet je er immers een bestellen in dezelfde kleur. In de webshop van Sander Vunderink kan dat, want daar verkopen ze deze drukvlakschakelaars in diverse tinten wit.

Gira drukvlakschakelaar in diverse kleuren

Wist je overigens dat je zo’n gira drukvlakschakelaar ook in andere kleuren kunt bestellen dan bovengenoemde tinten wit? Als je ze in je hele huis wilt vervangen en je wilt een wat chiquere uitstraling dan kun je ook kiezen voor een van de volgende kleuren, die ze allemaal in de webshop van Sander Vunderink verkopen:

  • Stopcontacten en drukvlakschakelaars van edelstaal
  • Stopcontacten en drukvlakschakelaars in mat zwart
  • Stopcontacten en drukvlakschakelaars in antraciet

Deze drie hebben allemaal een hele mooie design uitstraling, en misstaan niet in een heel chic interieur. Het is weer eens wat anders dan een witte (of gebroken witte) gira drukschakelaar. Met een mat zwarte versie of die van edelstaal maak je van deze drukschakelaars een echte eyecatcher, in plaats van dat het een noodzakelijk en storend kwaad is aan je muur. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor deze kleur gira schakelmateriaal, het oogt echt heel erg mooi!

Schakelmateriaal met spatwaterkapje

In de webshop van Sander Vunderink verkopen ze super veel soorten gira schakelmateriaal, in alle bovengenoemde kleuren. Het nieuwste op het gebied van dit schakelmateriaal is de spatwaterdichte versie. Deze is speciaal ontwikkeld om buitenshuis te worden gebruikt, of in vochtige ruimtes. Het is als het ware exact hetzelfde stopcontact kapje als de rest, maar dan met een soort verticaal dekseltje/kapje eroverheen, die het stopcontact helemaal afsluit als je hem niet gebruikt. Daardoor kan er geen water inkomen, wat een heel veilig gevoel geeft. Dit spatwaterdicht schakelmateriaal is op dit moment nog enkel verkrijgbaar in de kleuren zuiver wit en antraciet. Dit komt doordat de meeste mensen die deze nieuw laten installeren gelijk kiezen voor een van deze twee kleuren. Vergeet als je deze koopt niet dat je ook nog het basiselement nodig hebt! Als je er niet helemaal uitkomt met het plaatsen van je bestelling, neem dan gerust even contact op met de klantenservice van Sander Vunderink. Ze leggen je graag precies uit wat je nodig hebt, en helpen je je bestelling te plaatsen. 

https://www.sandervunderink.nl/schakelmateriaal/gira-schakelmateriaal/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn