Is een cursus gesprekstechnieken iets voor u?

Mijn vrouw is heel vaak boos op mij omdat zij vindt dat ik een waardeloze gesprekspartner ben. Dat is natuurlijk niet zo leuk om te horen en in het begin heb ik dan ook mijn kop in het zand gestoken en altijd gedaan alsof ik haar niet hoorde. Onlangs moest ik een keer op gesprek komen bij mijn werkgever en ook hij vertelde dat er klanten waren die gezegd hadden dat zij vonden dat ik bijzonder slecht communiceerde. Dat was heel vervelend om te horen want ik heb veel plezier in mijn werk en ook mijn huwelijk is mij veel waard en nu ik dus op beide gebieden te horen kreeg dat ik slecht communiceerde, leek het mij niet verkeerd om stappen te ondernemen. Ik ben toen gaan kijken of ik misschien ergens een cursus gesprekstechnieken zou kunnen volgen. Wanneer ik namelijk een goede cursus gesprekstechnieken zou kunnen volgen zou ik hopelijk inzicht kunnen opdoen over de manier waarop ik met mensen het gesprek aanga. Ik vind namelijk zelf dat ik niet verkeerd communiceer maar aangezien ik nu van mijn vrouw en ook van mijn werk hoorde dat dit toch slechter was dan ik had gedacht, leek een cursus gesprekstechnieken mij niet verkeerd. Ik heb daarom gekeken wat ik tijdens deze cursus gesprekstechnieken zou leren. Ik heb gezien dat ik hier precies de dingen zou gaan leren die ik van anderen als commentaar kreeg omdat ik deze vaardigheden niet onder de knie zou hebben en dus wist ik eigenlijk meteen dat deze cursus gesprekstechnieken echt geschikt voor mij zou zijn. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om mij hier in te schrijven en ik was blij om te merken dat dat met een paar klikken op de muis kon. Ik kreeg meteen een bevestiging dat ik mij had opgegeven voor de cursus gesprekstechnieken en niet veel later kon ik al van start gaan met deze cursus. Ik moet u zeggen dat ik vanaf het eerste moment een goede indruk had van de cursus en ik ben daarom ook heel blij dat ik mij hier heb ingeschreven. Mocht u ook aan uw gespreksvaardigheid willen werken, dan kan ik u aanraden om een keer naar gesprekstechnieken.nl te surfen. 

U kunt zich hier inschrijven voor de cursus gesprekstechnieken

Ik heb heel goede oefeningen gehad tijdens de cursus gesprekstechnieken en ik heb al heel snel ingezien dat de manier waarop ik altijd communiceer, inderdaad niet de beste is. Gelukkig heb ik ook heel veel nieuwe vaardigheden geleerd tijdens de cursus gesprekstechnieken en ik merk nu prive en ook op mijn werk dat ik betere gesprekken kan voeren met mensen. Ik kan namelijk beter luisteren en ik merk ook dat ik zelf beter kan uitdrukken wat ik vind. Ik ben daarom blij dat ik mij voor deze cursus gesprekstechnieken heb opgegeven. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over deze cursus, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site van gesprekstechnieken.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een inschrijving regelen zodat u ook aan uw vaardigheden kunt gaan werken 

Ik hoop dat u hier kunt vinden wat u nodig heeft. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn