Wilt u een asbestinventarisatie laten uitvoeren?

Bij ons in de gemeente is een potje voor mensen die een asbestdak hebben en die dit willen vervangen. Wanneer je aansprak wilt maken op geld uit dit fonds, dan moet je zorgen dat een Asbestinventarisatie laat uitvoeren. De mensen van de gemeente willen namelijk zeker weten dat je niet de boel aan het belazeren bent want dat is in het verleden gebeurd. Je moet daarom kijken of je een specialist kunt vinden die je kan helpen met het maken van een Asbestinventarisatie. Wij hadden een grote loods met een dak waar naar onze mening heel veel asbest in moest zitten en daarom hebben wij gekeken wat wij konden doen om te zorgen dat dit ook in een rapport vermeld zou worden, mocht het echt zo zijn dat er asbest in ons dak zat. Wij hebben toen gekeken wie wij konden vragen om een Asbestinventarisatie voor ons uit te voeren en wij hebben toen op het internet gezocht naar mensen die ons konden helpen om een Asbestinventarisatie uit te voeren. Wij hebben gezien dat er meerdere partijen beschikbaar waren, maar de beste informatie over een Asbestinventarisatie vonden wij op de site van Asbestdakadvies.nl. Deze mensen hebben heel interessante mogelijkheden te bieden en wij hebben daarom gekeken wat deze mensen voor ons zouden kunnen doen. Wij hebben toen gezien dat wanneer je deze mensen wilt inschakelen om een Asbestinventarisatie bij je te komen uitvoeren, zij je heel goed van dienst kunnen zijn. Wij hebben daarom al heel snel even contact met deze mensen opgenomen om te horen hoe zij ons van dienst konden zijn. Wij kregen te horen dat wanneer wij met hen in zee wilden gaan, wij een afspraak konden maken en dat zij dan zo snel mogelijk bij ons langs zouden komen om een Asbestinventarisatie uit te voeren. Ik kan u daarom ook aanraden om een keer naar de site van Asbestdakadvies.nl te gaan wanneer u ook een Asbestinventarisatie moet laten uitvoeren. Wij zijn namelijk heel erg tevreden over de snelheid waarmee deze mensen ons konden helpen. Bovendien zijn deze mensen ook heel grondig te werk gegaan, dus wij zijn zeer te spreken over het feit dat deze mensen ons geholpen hebben. 

Onze asbestinventarisatie is heel goed uitgevoerd 

Wij hebben gezien dat de mensen van Asbestdakadvies.nl er alles aan gedaan hebben om te zorgen dat zij een grondige Asbestinventarisatie bij ons konden uitvoeren. Wij hebben toen een goed rapport gekregen en met dit rapport konden wij een subsidie bij de gemeente aanvragen. Wij zijn daarom blij dat wij deze mensen een Asbestinventarisatie hebben laten uitvoeren want zo konden wij een heel goede opgave maken van de in te plannen werkzaamheden. 

Wilt u een afspraak inplannen? 

Mocht u ook een afspraak willen inplannen met deze mensen, dan kunt u:

  • Even naar Asbestdakadvies.nl surfen 
  • Bekijken hoe deze mensen u verder op weg kunnen helpen 
  • Een afspraak inplannen met deze specialisten 

Ik hoop dat u hier goed geholpen kunt worden. Wij zijn zeer te spreken over deze mensen en het rapport dat wij van hen hebben ontvangen.            

Lees meer…                         

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn