Waar kun je een goedkope opslag huren?

Als je op zoek bent naar een goedkope opslag in Nederland dan ben je bij easybox aan het juiste adres.  Je kunt bij hen namelijk een opslag huren in diverse formaten, dus er zit er altijd eentje bij die past bij de hoeveelheid spullen die jij wilt opslaan. En het maakt niet eens uit waar in Nederland je precies woont, want ze hebben super veel vestigingen verdeeld over het land, zoals in de volgende steden:

  • Arnhem
  • Amersfoort
  • Hoofddorp
  • Leiden
  • Roosendaal

Bij al deze vestigingen kun je terecht voor ene opslag huren, en dat in alle formaten die op hun website staan. Deze formaten beginnen bij de XS variant. Deze opslagbox is de kleinste, en hij is alleen geschikt voor een klein aantal verhuisdozen en bijvoorbeeld een bureaustoel. Met de handige 3-tekeningen die op hun website staan kun je overigens heel makkelijk inschatten hoeveel spullen er in een bepaald formaat opslagbox passen. Ze hebben namelijk handige 3D-beelden gemaakt waarin ze verhuisdozen en meubels hebben getekend, waardoor je een beter beeld krijgt van de grootte van die box. Dit maakt het vele malen makkelijker om te beslissen welk formaat je wilt huren, want als je enkel de afmetingen weet dan klinkt dat vaak nog een beetje abstract. Wil je een opslag huren en heb je nog steeds geen idee welk formaat je het beste kunt kiezen? Neem dan gewoon even contact op met de mensen van easybox. Zij vertellen je dan aan de hand van jouw uitleg en het aantal meubels en dozen graag welke box daar waarschijnlijk het beste bij past.

Een opslag huren of wijzigen is heel makkelijk

Bij easybox een opslag huren is heel makkelijk. Je kunt via hun website een offerte aanvragen voor het formaat box en de locatie van je keuze, en je ontvangt dan zo snel mogelijk een passend aanbod. Als je op dit aanbod ingaat ga je gewoon naar de vestiging met al je spullen, je krijgt de box toegewezen, koopt een kwalitatief goed slot en je kunt meteen je spullen opslaan. En als blijkt dat die box qua formaat toch niet helemaal past bij de hoeveelheid spullen die je bij je hebt, dan kun je het abonnement ook laten omzetten in een ander type box, mits deze op die locatie nog vrij is uiteraard. Een opslag huren is echt heel erg makkelijk, en bovendien lang niet zo duur als je zou denken. Vraag gerust eens een offerte aan voor een locatie bij jou in de buurt en ruim direct je zolder op om thuis ruimte te creëren. 

Waarom kiezen voor easybox?

Los van het feit dat je bij easybox een opslag huren kunt die bij jou in de buurt zit bieden ze je nog veel meer voordelen dan dat. Hun ruimtes zijn namelijk droog, schoon en zelfs verwarmd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je spullen in de winter lijden onder de kou, want de ruimtes worden verwarmd. En doordat een opslag huren bij easybox.nl met een heel flexibel abonnement en een korte opzegtermijn kan, zijn steeds meer mensen fan van het concept. Dus of je nu tijdelijk spullen wilt opslaan of voor een langere periode, bij easybox ben je aan het juiste adres. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn