Kies voor goedkoop, kies voor b-keus witgoed

Witgoed heeft vaak een flinke impact op je financiële situatie. Een fatsoenlijke wasmachine kost toch al snel een paar honderd euro. Je wilt wat betreft witgoed ook liever niet de meest goedkope optie kiezen, want dat gaat uiteraard ten koste van de kwaliteit. Het is mooi als een wasmachine slechts 100 euro kost, maar als je een jaar later alweer een nieuwe moet kopen, dan heb je daar niet zoveel aan. Het is in die zin dan ook belangrijk dat je goed kijkt naar de kwaliteit. Om deze reden zijn veel mensen geneigd om geen tweedehands witgoed te kopen. Een tweedehands wasmachine kan inderdaad 100 euro kosten, maar deze is dus al gebruikt. Je weet nooit hoeveel de wasmachine reeds is gebruikt en daardoor weet je ook niet hoe de binnenkant er aan toe is. Wie weet zit de wasmachine wel vol met kalk of is de motor toe aan vervanging. Daarnaast is goedkoop vaak ook duurkoop. Een oude wasmachine van een paar tientjes is goedkoop, maar als deze een laag energielabel heeft, dan slurpt de machine wel energie. Dus als je vaak wast, dan is het sowieso beter om niet een tweedehands wasmachine te kopen. Dit geldt ook voor ander witgoed zoals koelkasten of kookplaten. Het is gewoon fijner als het nieuw is en dat betekent dat je flink in de buidel moet tasten. Toch kun je profiteren van flinke kortingen zonder te kiezen voor tweedehands witgoed. Je hebt namelijk ook de mogelijkheid om te kiezen voor b-keus witgoed. In principe krijg je dan witgoed van nieuwe kwaliteit voor een tweedehands prijs. B-keus witgoed is namelijk gewoon 100% nieuw. Het witgoed is dus nog door niemand gebruikt en in die zin mag je het zeker geen tweedehands witgoed noemen. Toch hoef je voor b-keus witgoed niet de volle pond te betalen. Waarom is dit dan geen a-keus witgoed? Dat komt doordat het witgoed tijdens het transport of in het magazijn schade heeft opgelopen. In de regel is dit slecht lichte cosmetische schade, maar hoe licht de schade ook mag zijn, het witgoed kan op dat moment niet meer als nieuw worden verkocht. Dat betekent dus ook dat b-keus witgoed niet voor de volle pond mag worden verkocht en daardoor kun jij dus profiteren van fikse kortingen oplopend tot honderden euro’s. Dus als je een klein krasje op de koelkast of wasmachine niet erg vindt, dan kun je flink besparen. Je kunt een krasje op de koelkast dan ook zien als een krasje ter waarde van 100, 200 of 300 euro. Daarnaast bevindt het krasje of het deukje zich ook nog eens op een plek die niet direct zichtbaar is. Dus in veel gevallen is het gewoon een kwestie van profiteren van nieuwe kwaliteit zonder dat de schade goed zichtbaar is.

Ontdek de wereld van b-keus witgoed via dewitgoedoutlet.nl

Via de bovenstaande website kun je meteen ontdekken wat voor b-keus witgoed je zoal kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan:

Al deze artikelen en vele anderen zijn dus flink afgeprijsd. Er is dan eigenlijk ook geen enkele reden te bedenken waarom je toch liever de volle pond zou betalen in een normale winkel, aangezien je de nieuwe b-keus artikelen kunt kopen voor veel minder geld. Je geniet immers van exact dezelfde kwaliteit, want los van de cosmetische imperfectie functioneert het artikel gewoon goed.

Bestel meteen via de site

Dus als je liever wat geld overhoudt, dan is het verstandig om te kiezen voor b-keus witgoed. Alle b-keus witgoed artikelen kun je dan ook direct bij DeWitGoedOutlet.nl bestellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn