Uw bedrijfspand plaatsen op Funda

Veel mensen kennen Funda als dé website voor de particuliere huizenmarkt. Wat veel mensen echter niet weten is dat je ook een bedrijfspand kunt plaatsen op Funda. Dit kunt u doen in combinatie met DeBedrijfsmakelaar.nl, waarbij u via debedrijfsmakelaar.nl eenvoudig uw bedrijfspand kunt plaatsen op Funda. Het voordeel hiervan is dat het bedrijfspand een groter podium krijgt voor de verkoop van het pand. U verbreed hiermee uw doelgroep en dat is precies wat u wilt met de verkoop van uw bedrijfspand. Uw kunt zelf uw bedrijfspand plaatsen op Funda, waarbij u zelf volledig de touwtjes in eigen handen houdt. Alle informatie die u plaatst bepaalt u zelf namelijk:

  • De foto’s
  • De afmetingen
  • Technische staat
  • Plattegronden
  • Vraagprijs
  • Randzaken

Nu kunt u uw bedrijfspand plaatsen op Funda zonder zelf een makelaar in te schakelen, maar dit is waar de dienstverlening van Debedrijfsmakelaar.nl u werk ut handen neemt.

Een bedrijfspand plaatsen op Funda zonder makelaar

De tussenkomst van een makelaar kan u ontzorgen wanneer u uw bedrijfspand wilt plaatsen op funda, maar dat betekent niet dat dit verplicht is. Makelaars kennen lusten en lasten en Debedrijfsmakelaar.nl probeert u op een manier te helpen waarbij de lasten geminimaliseerd worden. Ook hierbij blijft u in de regie. U bepaalt hoe de verkoop verloopt en wat belangrijk is voor de verkoop. DeBedrijfsmakelaar.nl zorgt ervoor dat alle compleet is en dat u niets vergeet bij het bedrijfspand plaatsen op Funda. U bent hiermee verzekerd dat alle informatie die nodig is aanwezig is en dat deze ook klopt. U zult ervan versteld staan hoeveel bedrijven door onvolledige informatie of verkeerde informatie op Funda het bedrijfspand niet verkopen. Met het inschakelen van de dienstverlening van DeBedrijfsmakelaar.nl verzekert u zich als verkopende partij van uw bedrijfspand ervan dat er een grondige en professionele check gebeurt op de plaatsing op Funda. Dit kan de verkoop van uw bedrijfspand vele malen bespoedigen. Funda in Business, het onderdeel van Funda waarop bedrijfspanden kunnen worden aangeboden wordt duizenden keren per dag bezocht en is populair onder bedrijven die op zoek zijn naar een nieuw bedrijfspand. De inzet van Funda is dus onmisbaar in de verkoop van uw bedrijfspand.

Wat kunt u van DeBedrijfsmakelaar.nl verwachten

DeBedrijfsmakelaar.nl is een reguliere NVM-makelaar voor bedrijven en levert alle diensten die elke makelaar u zou kunnen leveren. Echter kunt u veel zaken zelf, zoals uw bedrijfspand plaatsen op Funda. In dit geval biedt DeBedrijfsmakelaar.nl enkel ondersteunende dienstverlening. Dit reduceert voor uzelf uiteraard aanzienlijk de kosten. Het bespaart u geld en ook tijd, want u kunt direct aan de slag wanneer u wilt. U bent hierbij volledig zelf in de lead.  De dienstverlening van DeBedrijfsmakelaar.nl kunt u op verschillende manieren inzetten en het is dan ook slim om vrijblijvend informatie op te vragen over de dienstverlening die u kunt inzetten bij de verkoop van uw bedrijfspand. Zo is het vrij eenvoudig om een bedrijfspand te plaatsen op Funda, maar wat gebeurt er dan? Er zullen afspraken gemaakt worden voor bezichtiging, eventuele biedingen moeten begeleid worden en het gebeurt vaak dat de tijd ontbreekt om dit zodanig in goede banen te leiden dat de verkoop van bedrijfspanden zonder hulp en ondersteuning stranden. DeBedrijfsmakelaar is de aangewezen partij om u hierin te adviseren, om extra begeleiding te bieden en u te ontzorgen op juist die momenten in het verkoopproces waar u dit nodig heeft. Neemt u gerust vrijblijvend contact op. Laat u informeren over de mogelijkheden en de verschillende opties. U kunt nog steeds zeer kostenbesparend te werk gaan bij de verkoop van uw pand door middel van de minimale inzet van deBedrijfsmakelaar.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn