Mijn ervaring: de iPad hoes met toetsenbord

Wil jij ook een iPad hoes met toetsenbord? Kijk dan eens op de volgende site: 123megastore.nl Waarom zou je een iPad hoes met toetsenbord willen? Tegenwoordig bestaan er veel mogelijkheden, je kunt je beter afvragen waarom je deze niet zou kopen. Een cover is een vereiste voor iedere serieuze tabletgebruiker, dat ben ik ook. Mijn ervaring met 123megastore is goed en daarom zal ik aan het einde mijn review geven. Maar eerst komt aan bod wat voor kenmerken de iPad hoes met toetsenbord heeft en waarom je een dergelijke hoes zou kunnen aanschaffen.

Waarom een iPad hoes met toetsenbord? 

Wat voor soort iPad hoes met toetsenbord kun je via 123megastore bestellen? Ze hebben bijna voor elke iPad wel een soort hoes die je kunt kiezen. De prijzen liggen rond de veertig euro. Wat zijn de kenmerken van de iPad hoes met toetsenbord?

  • Ze hebben een magneetsluiting
  • Een standaard
  • Zelf een auto-wake functie
  • Ze zijn 360 graden draaibaar

Om even verder in te gaan op de kenmerken, een iPad hoes met toetsenbord is bijvoorbeeld ideaal als je je gebruiksgemak wilt verhogen. Dat begint dus met het koppelen van je s aan je tablet, vervolgens zorgt een stabiele bluetooth verbinding ervoor dat je direct aan de slag kunt gaan. Dat kan dan in de tabletstand die voor jou het beste is, ten aanzien van jouw productiviteit. De cover sluit daarnaast naadloos aan en heet apparaat zit altijd stevig vast, dus kan er nooit uitvallen. Dat is precies wat een hoes moet doen, bescherming bieden en het gebruiksgemak verhogen. Er gaan veel te veel tablets kapot doordat een hoes niet veilig genoeg of niet stevig genoeg is. 

Wat heb ik geleerd van deze aankoop?

Ik probeer altijd iets te leren, is het niet van een aankoop dan is het wel van iets anders. Daarom ben ik gaan vergelijken met anderen mensen die een goedkopere iPad hoes met toetsenbord hadden gekocht. Zij hebben in drie jaar tijd ongeveer twee tot drie nieuwe covers moeten kopen. Dit was omdat de randen loslieten of omdat de iPad niet stevig genoeg in de hoes zat. Zonde, want als je eerder een iPad hoes met toetsenbord had gekocht waarvan de kwaliteit wat hoger was, kon dit worden voorkomen. Uiteindelijk zijn zij ook een stuk duurder uit dan ik, ik was maar ongeveer veertig euro kwijt en heb de hoes al drie jaar. Natuurlijk zitten er wat gebruikssporen op, maar dat is logisch omdat ik de iPad dagelijks gebruik. Voor de volledigheid: de website van 123megastore.nl is ook nog eens ontzettend gebruikersvriendelijk. Ik vond dit online winkelen een fijne ervaring, en dat terwijl ik normaal gesproken wel een beetje bang ben voor een dergelijke aankoop via internet. Je weet namelijk nooit hoe een product er echt uit gaat zien als je het koopt via internet. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken bij deze website, zij kunnen kwaliteit garanderen en gelukkig tegen een niet al te hoge prijs. Doordat dit zo is hoef je niet steeds een nieuwe hoes te kopen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn