Wilt u bloemen versturen?

Eenvoudig en snel online een boeket bloemen bestellen en bloemen laten versturen? Dat kan bij Frederique’s Choice: het eerste bloemenmerk in de wereld. De bloemen worden in een schitterende verpakking en eventueel met een persoonlijke boodschap thuisbezorgd. Kijk direct op frederiqueschoice.com

Bloemen laten versturen door Frederique’s Choice

Bij Frederique’s Choice garanderen ze de beste kwaliteit bloemen. Hun bossen bloemen komen rechtstreeks van de kweker en worden op 1 centraal punt in Nederland handgebonden vervaardigd. Op deze manier krijg elke klant dezelfde kwaliteit bloemen bezorgd. De boeketten zijn vaak zelfs nog verser dan de boeketten die je bij de bloemist vindt. Bij Frederique’s Choice kun je meer dan alleen bloemen bestellen en laten bezorgen. Je kunt daar ook terecht voor accessoires. Net als de boeketten, kun je deze artikelen op elk gewenst adres en moment laten bezorgen. Het gemak van online bloemen bestellen en bloemen laten versturen is dat je ook ruim van te voren een bestelling kunt plaatsen. Op deze manier hoef je nooit bang te zijn dat je een verjaardag of andere speciale dag zoals Moederdag gaat vergeten en ben je gegarandeerd van een geweldige bos bloemen op het juiste moment. Je bestelling kan van maandag tot en met zaterdag bezorgd worden. Helaas is het op feestdagen niet mogelijk om bloemen te laten versturen en bezorgen. Houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van je bestelling. Daarnaast maakt Frederique’s Choice gebruik van het welbekende same day/next day delivery systeem. Dit betekent dat een bestelling van bloemen al binnen 24 uur bezorgd kan worden. Dit kan, zoals eerder vermeld, van maandag tot en met zaterdag. Wilt u bloemen versturen naar het buitenland? Ook dit is bij Frederique’s Choice geen enkel probleem. Dit doen ze in de volgende landen:

 • België
 • Duitsland
 • Luxemburg
 • Denemarken
 • Zweden

Hier zullen de bloemen binnen 48 uur geleverd worden. Bezorging in die landen is mogelijk op woensdag tot en met vrijdag. Echter, in Duitsland kunnen ze zelfs van dinsdag tot en met zaterdag bloemen bezorgen. Lees voordat je bestelt alle informatie over het bezorgland op hun site bij de pagina Bloemen bezorgen in het buitenland. 

Prachtige bloemen, planten en boeketten versturen

Bij Frederique’s Choice hebben ze allerlei soorten bloemen en planten:

 • Boeketten voor speciale gelegenheden
 • Seizoensboeketten
 • Bulb bouquet
 • Brievenbus bollen
 • Brievenbus zaden
 • Brievenbus bloemen
 • Planten

Brievenbus bloemen, zaden en bollen zijn een echte aanrader als je bloemen laat versturen. Deze bloemen, zaden of bollen worden per post verzonden en passen, zoals de naam al weggeeft, gewoon door de brievenbus. De ontvanger hoeft dus niet eens thuis te zijn om het boeket in ontvangst te nemen. De bloemen worden speciaal verpakt en in slaap gebracht. Dit zal er voor zorgen dat de bloemen altijd super vers zijn en dat minimaal een ruime week blijven. Ieder brievenbus boeket wordt verpakt in een leuke giftbox. Dit maak de brievenbus bloemen het ideale cadeau. Wil je liever een groot boeket bloemen versturen? Dan zijn de speciale boeketten met thema een echte aanrader.

Kies dus voor de altijd verse bloemen van Frederique’s Choice als je bloemen snel wilt laten bezorgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn