Op zoek naar een stacaravan?

Ik ben opgegroeid in een flatwoning in een grote stad. Mijn moeder stond er alleen voor en ik ben de oudste van vijf kinderen. Ik heb jong geleerd wat het is om nooit privacy, rust en ruimte te hebben. Ik droomde toen al van een klein huisje op de hei voor mij alleen om naartoe te kunnen vluchten. Die droom is nooit meer weggegaan en ik heb inmiddels mijn stacaravan gevonden op stekelbos.nl

Een stacaravan van stekelbos Caravans

Ondanks dat ik een goede baan heb, geen kinderen heb en dus eigenlijk in mijn vakanties kan doen wat ik wil, heb ik niet vaak de behoefte om mijn vrije dagen in het buitenland door te brengen. Het enige wat ik nodig heb, is een omgeving die anders is dan waar ik woon. Veel natuur, rust, mooie wandel- en fietsroutes, maar ook de geborgenheid van een “huisje” op een campingterrein. Mijn stacaravan is van buiten heel modern, maar ik heb er van binnen een heel gezellige boel van gemaakt met veel kleur, houten meubeltjes en veel kussentjes. Het is echt mijn eigen geheime wereldje. Ik woon en werk nog steeds in een grote stad met alle drukte en lawaai van dien en dat hoort ook bij mij. Ik zou gek worden als ik middenin de natuur zou wonen, maar de balans tussen de weekjes en weekendjes in mijn stacaravan en mijn drukke leven in de stad is voor mij ideaal. Ik ben wel gegaan voor een stacaravan die van alle gemakken voorzien is. Ik heb een badkamer met toilet en een apart toilet. Er zijn twee slaapkamers. Dit geeft mij de mogelijkheid om toch iemand mee te nemen op vakantie als ik daar behoefte aan heb.  Ik neem mijn moeder ook nog wel eens mee naar mijn stacaravan. Zij woont nog steeds in een flatje in de drukke binnenstad en ze bloeit helemaal op van zo’n uitje. Mijn logees verbazen zich altijd over het comfort, de ruimte en de gezelligheid in mijn stacaravan. Verder heb ik dubbel glas en een TV-aansluiting. De ruime keuken in mijn stacaravan is voorzien van een afzuigkap, een 4-pits gasstel en een magnetron en ik heb een eethoek apart van de zithoek. Aan kastruimte is ook gedacht. Ik heb een mooie kastenwand in mijn slaapkamer. Ik vind het erg prettig dat ik bijna niets van de luxe die ik thuis heb, hoef te missen. 

stekelbos Caravans

stekelbos Caravans verkoopt:

  • stacaravans
  • chalets
  • mantelzorgwoningen

Zij hebben diverse merken en prijsklassen in hun assortiment. Als je op hun site kijkt zie je zelfs een prachtig “Tiny House” voorbijkomen; een wintervast vakantiehuisje wat er zowel van buiten als van binnen mooi en gezellig uitziet. stekelbos koopt tevens tourcaravans,  stacaravans en chalets in. Zij hebben een prachtige showroom en een showterrein, waar een heleboel te bekijken valt. Ook de bouw van een chalet op maat is geen probleem voor stekelbos Caravans. Zij hebben goede contacten met campings door heel Nederland en hebben daardoor regelmatig mooie plekken voor u die zij voorzien van een stacaravan of chalet. Zij regelen het transport van uw stacaravan door heel Nederland en hebben mogelijkheden voor financiering van uw stacaravan of chalet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn