Op zoek naar de mooiste bruidsjurken?

Onlangs ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik droomde al van kleins af aan van een bruiloft met alles erop en eraan. Met als hoogtepunt uiteraard mijn trouwjurk. Wat mij betreft trouw je maar een keer in je leven en dus zocht ik het beste van het beste en kwam derhalve uit bij valkengoed.nl

De mooiste dag van je leven met keuze uit deze bruidsjurken

Bij valkengoed Wedding Fashion vind je exclusieve bruidsjurken van alle topmerken. Na op internet te hebben gekeken naar de prachtige bruidsjurken, bruidsschoenen, bruidslingerie en bruidsaccessoires heb ik de winkel gebeld voor een afspraak. Ik kreeg meteen een prettig gevoel bij het eerste contact. Er werd een afspraak van twee uur voor me ingepland. Toen de dag eindelijk daar was, werd ik wakker als een klein kind dat jarig is. De zon scheen, ik was vrolijk en mijn moeder, schoonmoeder, zus en vriendin verzamelden zich in onze huiskamer voor koffie. We hadden er allemaal enorm zin in. Tijdens de autorit ernaartoe fantaseerden we over hoe mooi het zou worden en haalden mijn moeder en schoonmoeder herinneringen op aan hun bruidsjurken. Toen we aankwamen werden we vrolijk onthaald door de styliste die mij zou bijstaan. Ik was overdonderd door het aantal bruidsjurken dat ik zag hangen. We kregen allemaal koffie en de styliste nam de tijd om een goed beeld te krijgen van mijn gedroomde bruiloft en mij als persoon. Daarna was het zover. Wij namen plaats nabij de paskamers en de styliste ging een aantal bruidsjurken halen. Toen ze terugkwam, zag ik direct dat ze mijn smaak helemaal had begrepen. Ik paste alle bruidsjurken aan en na een uur had ik mijn ultieme bruidsjapon gekozen. Gelukkig waren de dames het allemaal met me eens. Als een kind in een snoepwinkel heb ik natuurlijk ook nog schoenen, sieraden en niet te vergeten lingerie uitgezocht. Ik had in eerste instantie helemaal niet stilgestaan bij de lingerie, maar de styliste heeft me het belang van goed passende lingerie uitgelegd en er ging een wereld voor me open. Ik kreeg een stukje van de stof waarvan mijn bruidsjurk wordt gemaakt mee, zodat mijn man de kleur van zijn overhemd hierop kon afstemmen. Zo fijn dat er aan de kleinste dingetjes gedacht wordt door de styliste. Ik heb me de hele dag een prinses gevoeld. Drie maanden voor de bruiloft ben ik teruggegaan om de jurk te passen. Daarna hebben we ook nog een generale repetitie gedaan om zeker te stellen dat ik fijn en mooi zou kunnen bewegen en zitten in de jurk en dat ik helemaal tevreden was over hoe de jurk om mijn lichaam zat. 

Bruidsjurken van valkengoed Wedding Fashion

Bij valkengoed Wedding Fashion verkopen ze exclusieve bruidsjurken van onder andere de volgende merken:

  • Ladybird
  • Sincerity
  • Pronovias (Barcelona)
  • Cymbeline (Paris)
  • Modeca (Dutch Design)

In 1984 opende de bruidssalon haar deuren. De prachtige winkel bevind zich in Amersfoort. valkengoed Wedding Fashion heeft een grote voorraad van bruidsjurken in alle stijlen, silhouetten en maten en koopt haar collectie in op internationale beurzen. valkengoed heeft zeer ervaren coupeuses in dienst om te zorgen dat jouw bruidsjapon perfect zit. Ook als je zwanger bent of een lichamelijke beperking hebt, ben je aan het juiste adres bij valkengoed Wedding Fashion.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn