Nooit meer last van die frisse wind met een mobiel windscherm

Als je in de lente lekker buiten wil zitten, dan is dat geen enkel probleem als je in Spanje woont. Het is uiteraard wel een ander verhaal als je gewoon in Nederland woont. Je kunt het treffen en in dat geval heb je in april in Nederland een ware hittegolf met temperaturen ver boven de 20 graden. Maar het kan een paar dagen zo maar weer afkoelen naar 15 graden of nog erger. Op zulke momenten is het belangrijk dat je optimaal van de zon kunt genieten. Want ook als het 15 graden buiten is, dan kun je uit de wind nog prima van het lentezonnetje genieten. Sterker nog, met 15 graden en een plekje uit de wind begin je in de zon al snel te zweten. Maar zit je in de wind, dan voelt het veel te koud aan en dan weet je niet hoe snel je weer naar binnen moet vluchten. Daarom moet je er voor zorgen dat je op je eigen terras altijd uit de wind kunt zitten. Maar als de wind van voren komt en dus niet gebroken wordt door je huis, dan heb je geen bescherming tegen de wind. Tenzij je een mobiel windscherm hebt dat je tussen jezelf en de wind kunt plaatsen. De wind wordt dan tegen gehouden waardoor jij optimaal van het zonnetje kunt genieten. Het mooie aan een mobiel windscherm is natuurlijk het feit dat je deze altijd precies op de goede plek neer kunt zetten. Komt de wind van het noorden, dan rol je het mobiele windscherm naar het noorden toe. Komt de wind vanuit het westen, dan rol je het windscherm naar het westen toe. Komt de wind van achter he huis en heb je er dus geen last van, dan kun je een mobiel windscherm helemaal uit de weg rollen, zodat je optimaal van je terras kunt genieten. Maar denk niet dat een mobiel windscherm een doorn in je oog is. Je kunt nog altijd van het uitzicht blijven genieten als je een mobiel windscherm koopt met veiligheidsglas. In dat geval is het zo dat je uit de wind zit en nog altijd door het glas van je uitzicht kunt genieten. Een windscherm is dus geen barrière tussen jou en je uitzicht. Dat maakt dus dat je geen last hebt van de wind én op exact dezelfde wijze kunt genieten van je uitzicht. Een mobiel windscherm met veiligheidsglas zorgt er dus ook niet voor dat je je opgesloten gaat voelen op je eigen terras. Mocht je een mobiel winscherm willen kopen, surf dan snel naar premonta.nl. Via deze site kun je mobiele windschermen kopen van verschillende afmetingen. Kijkt u ook eens op premonta.nl.

Koop een mobiel windscherm dat past bij jouw terras

Ieder terras is anders en dat betekent dat je soms 1 klein mobiel windscherm nodig hebt en soms heb je een groter windscherm of meerdere winschermen nodig. Voor al deze doelen kun je terecht bij premonta.nl. Zo kun je bij premonta.nl onder andere terecht voor:

  • Windscherm veiligheidsglas 1 meter
  • Windscherm veiligheidsglas 1.5 meter
  • Windscherm veiligheidsglas 2 meter

Je kunt ook sets kopen van bijvoorbeeld 4 mobiele schermen die je direct rondom je volledige terras kunt zetten. Wat dat betreft zijn de opties zeer flexibel. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

Bestel snel via de website

Mocht je een mobiel windscherm willen bestelen, dan kun je dat regelen via de site. Je kunt per artikel meer informatie lezen, je kunt contact opnemen met een medewerker en je kunt het gewenste artikel toevoegen aan de winkelwagen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn