Schooltas jongen: stoer en origineel

Voor jongens is de basisschool een spannende tijd. Ze moeten zich staande zien te houden in een klas met opgroeiende kinderen, waarbij de concurrentie soms groot kan zijn. Jongens testen elkaar voortdurend uit. Wie is populair, en wie niet? Je zou het misschien niet denken, maar een schooltas is daarin voor een jongen heel belangrijk. Dat bepaalt namelijk voor een belangrijk deel hoe je zoon in de groep ligt; een goede tas kan de weg wijzen naar succes. Ben jij op zoek naar een schooltas voor een jongen? Dan ben je bij Kidsbagsandmore aan het juiste adres! Surf bijvoorbeeld eens naar hun website, https://www.kidsbagsandmore.com/schooltas/jongens/! Daar vind je de leukste jongenstassen, tegen de scherpste prijzen. Wat maakt een schooltas voor een jongen stoer?

  • De kleur van de tas
  • De verschillende mogelijkheden
  • Actieheld of stripfiguur

Veel jongens op de basisschool willen zich graag volwassen profileren. Ze kiezen daarom al snel voor ‘stoere’ kleuren zoals blauw, rood of zwart. Je moet bij een jongen niet met een roze schooltas komen aanzetten, dat zorgt gegarandeerd voor moeilijkheden! Meiden hebben daar veel minder moeite mee: die kijken vooral naar de stijl van de tas. Een schooltas van een jongen hoeft helemaal niet stijlvol te zijn, als de kleur maar volwassen genoeg is. Verder kijken jongens veel meer naar functionaliteit. Wanneer de broodtrommel niet goed in de tas past, is dat vervelend. Ze moeten ook hun boeken, schriften en pennen goed kwijt kunnen. Een schooltas voor een jongen is dus eigenlijk al snel een stuk ‘saaier’. Minder vrolijke kleuren en een stuk praktischer: dat is waar jongens van houden. Ze willen hun tas natuurlijk wel kunnen herkennen als ze die in de klas hebben laten liggen. Daarom is een egaal zwarte tas vaak ook geen goede optie. Twijfel je over het soort tas dat je wilt kopen? Vraag je zoon dan gewoon om advies. Vaak kan die goed aangeven waar hij het liefst mee naar school gaat.

Schooltas jongen: vol stripfiguren of dieren

Op een schooltas van een jongen komen vaak verschillende stripfiguren terug. Heel populair zijn momenteel de actiehelden van Marvel. Daarbij kun je denken aan Iron Man, Captain America of The Hulk. Ook Star Wars doet het goed! Een ander veelvoorkomend thema zijn dieren. Roofdieren als haaien, leeuwen of tijgers komen ook vaak terug. Je hoeft dus meer dan genoeg keus! Op bovenstaande site vind je heel snel precies de tas die je zoekt. Dat kun je doen met behulp van het handige menu. Je klikt in de lijst een tas aan waar je naar op zoek bent en bepaalt vervolgens de prijs. Daarvoor kun je de slider gebruiken, die boven het menu te vinden is. Deze zet je op een prijs die jij bereid bent te betalen. Vervolgens zie je aan de rechterkant van het scherm alle tassen die aan deze eisen voldoen. Ben jij dus op zoek naar een schooltas voor een jongen van tussen de €10 en €30, dan heb je die in mum van tijd gevonden!

Alles uit voorraad leverbaar

Bij sommige webwinkels komt het voor dat je lang moet wachten op een bestelling. Als je nog snel even een schooltas voor je jongen nodig hebt, kun je vaak niet zo lang wachten. Alle producten op bovenstaande site zijn op voorraad. Zo weet je zeker dat je bestelling binnen 24 uur verzonden wordt. Bestel je dus in de laatste week van de zomervakantie, dan is de tas naar alle waarschijnlijkheid op tijd in huis! Een schooltas voor een jongen koop je bij Kidsbagsandmore! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn