Deze schilder uit Enschede verving mijn kapotte ruiten

Vorige week is tijdens de grote storm die over Nederland trok, een grote boom op mijn huis gevallen. De schade aan mijn dak viel gelukkig mee, maar de takken van de boom zijn dwars door mijn ruiten heengegaan. Dat leverde heel veel schade op en ik wilde daarom zo snel mogelijk een vakman inhuren om de schade te herstellen. Aangezien ik zelf in de omgeving van Enschede woon, wilde ik graag een schilder uit Enschede inhuren die de schade zou kunnen komen herstellen. Ik heb daarom contact gezocht met de mensen van Barinkschilderwerken.nl. Deze schilder uit Enschede heb ik namelijk vele jaren geleden ooit mijn hele woning laten verven en dat hebben zij uitermate vakkundig gedaan en deze schilder uit Enschede rekende daar ook een heel mooi tarief voor. Vandaar dat ik nu met het vervangen van mijn ramen ook graag gebruik wilde maken van deze schilder uit Enschede. Ik heb daarom meteen even een van de medewerkers van dit bedrijf gebeld en heb hem mijn situatie uitgelegd. Mij werd verteld dat ze meteen even iemand mijn kant zouden opsturen met tijdelijke ramen. Binnen een uur stond er al iemand van het bedrijf van deze schilder uit Enschede bij mij op de stoep om de schade op tijdelijke basis te herstellen. Hij bracht noodglas aan en ik kon er in ieder geval zeker van zijn dat dankzij het werk van deze schilder uit Enschede er die nacht geen inbrekers in mijn woning konden komen. Ik heb vervolgens bij deze schilder uit Enschede een offerte aangevraagd voor nieuwe ramen. Ik wilde namelijk graag eerst weten op welke kosten ik zou moeten rekenen voordat ik meteen met dit bedrijf in zee zou gaan. Ik heb gevraagd naar advies omtrent welk glas voor mij het meest geschikt was en ik kreeg te horen dat ik het beste kon kiezen voor dubbelglas.

Deze schilder uit Enschede adviseerde mij over te stappen op dubbelglas

De ramen die door de boom naast mijn huis waren ingeslagen, waren enkelglas en Barinkschilderwerken.nl adviseerde mij om dubbelglas aan te brengen. Dit had namelijk meerdere voordelen. Ten eerste is het zo dat dit glas veel sterker is en ten tweede is het ook zo dat dit glas veel beter isoleert. Ik stook me in mijn huis een ongeluk, dus hoe meer ik aan isolatie aanbreng, hoe meer ik kan besparen op de stookkosten. Ik ben deze schilder uit Enschede daarom ook dankbaar dat zij zo goed met mij hebben meegedacht en ik was zeer tevreden over de prijs die zij voor dit alles rekenden. Uiteraard had deze schilder uit Enschede ook te maken met leveringstijd van de glasfabriek, maar desalniettemin was ik heel erg tevreden over de snelle gang van zaken. Binnen een paar weken waren namelijk mijn noodramen alweer vervangen en beschikte mijn woning over dubbelglas. Toen een van de medewerkers van deze schilder uit Enschede merkte dat mijn dakgoten niet meer goed in de verf zaten, hebben ze gekeken of zij daar ook iets aan konden doen. Dat is namelijk onderdeel van het onderhoudsplan wat ik ooit met dit bedrijf heb opgesteld.

Mijn huis is weer picobello!

Ik ben deze schilder uit Enschede heel erg dankbaar voor de geleverde service. Mijn ramen zijn weer als nieuw en ook nog sterker dan ze ooit zijn geweest. Ik kan er zeker van zijn dat ik de volgende storm schadeloos zal weten te doorstaan. Huur daarom ook deze schilder in voor:

  • het vervangen van uw ramen
  • het opstellen van een onderhoudsplan voor uw woning
  • het in de lak zetten van alles in en rondom uw woning
  • Lees meer…
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn