Offertemappen drukken

Afgelopen zomer moest ik een grote presentatie geven op een congres. Ik was erg zenuwachtig, want presenteren is niet mijn sterkste punt. Ik word altijd erg nerveus en kom dan moeilijk uit mijn woorden, of ga te snel praten. Dit heb ik altijd al gehad en ik was niet blij dat ik dit van mijn baas moest doen. Maar mijn baas vond echt dat ik moest presenteren, omdat ik alles van de nieuwe producten weet. Ik was betrokken bij het hele proces en weet daarom het meeste van de producten af, niemand anders in het bedrijf weet zo veel als ik. Mijn baas maakte zich zorgen dat als iemand anders zou presenteren, dat hij, of zij dan niet de vragen kon beantwoorden. Uiteindelijk kon ik mijn baas overtuigen om samen met mij de presentatie te geven, dit stelde mij meer op mijn gemak. De presentatie zou ik in elkaar zetten en ik zou de vragen achteraf beantwoorden, hij zou de introductie en het middenstuk doen. We konden samen oefenen, zodat ik minder zenuwachtig zou zijn. Ik ben iemand die dan graag alles tot in de details voorbereiden kan. Ik wil alles perfect hebben voor de presentatie van begin tot eind, zodat ik voor geen een verrassing kom te staan. Het leek mij en mijn baas een goed idee om na de presentatie de bezoekers een overzicht mee te geven. Dan konden ze daarna nog zelf de belangrijkste punten doornemen en rustig de producten bestuderen. Aangezien het veel verschillende documenten zouden worden, leek het mij verstandig om offertemappen te drukken en hier de documenten in te stoppen. Ik wilde de offertemappen drukken met ons logo erop, zodat bezoekers het snel zouden herkennen. Gelukkig was mijn baas het met mij eens dat offertemappen drukken een goed idee was, maar hij liet het wel aan mij over.    

Offertemappen drukken bij PrintSelect.nl

Samen met mijn baas maakte we een budget en eisen aan de mappen. We wilden graag mappen van goede kwaliteit, zodat ze veel indruk zouden achterlaten op de bezoekers. We wilden ook graag onze huisstijl en logo herkenbaar op de mappen laten terugkomen. Na dit overleg zocht ik online naar bedrijven die konden helpen met offertemappen drukken. Ik vond verschillende bedrijven, maar vond het lastig om te kiezen. Ik besloot uiteindelijk om voor het bedrijf te kiezen dat het dichtste bij onze eisen kwam en die de offertemappen te laten drukken. Ik kwam toen uit bij printselect.nl. Bij dit bedrijf kon ik heel gemakkelijk en snel zelf de offertemappen drukken, we konden ze bestellen in de aantallen die wij nodig hadden en de prijs was zeer voordelig. Ik liet een van mijn collega’s helpen met het ontwerp van de mappen, want die is erg goed in dit soort dingen. Daarna kon ik met dit ontwerp de rest zelf erg gemakkelijk regelen.  

Erg mooie mappen

De mappen zijn gisteren binnengekomen en mijn baas en ik zijn er erg blij mee. De kwaliteit van de mappen is erg goed en ik denk dat bezoekers onder de indruk zullen zijn. Ons logo en de huisstijl zijn duidelijk herkenbaar. De presentatie is over een paar dagen en de offertemappen geven mij extra vertrouwen. Deze zijn alvast goed gelukt, nu alleen de presentatie nog, maar met de hulp van mijn baas komt dat vast goed. Voor offertemappen drukken moet je bij PrintSelect zijn

  • Je kan hier gemakkelijk zelf offertemappen drukken
  • De mappen zijn van zeer goede kwaliteit
  • Je kan zelf kiezen wanneer de mappen binnenkomen, voor een snelle levering betaal je meer
  • Je kan ook mappen bestellen in kleine aantallen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn