Op zoek naar een alarmsysteem met camera

Ik heb ongeveer vijf jaar een bedrijfje. Ik koop producten in het buitenland in, voornamelijk in Azië en die verkoop ik hier weer door aan andere bedrijven. Ik was ooit heel klein begonnen, namelijk voor mijn eigen webwinkel. De verkopen gingen best goed, maar ik wilde meer van de artikelen verkopen en probeerde de artikelen aan andere bedrijven te verkopen. Ik vond al snel verschillende bedrijven aan wie ik de artikelen kon verkopen en het werden er steeds meer. Het ging zo goed, dat ik tegenwoordig de webwinkel niet meer heb en alleen aan andere bedrijven verkoop. Toen ik begon sloeg ik de artikelen in mijn schuur op, maar dat kan nu allang niet meer. Na een jaar verhuisde ik naar een klein bedrijfspandje op een industrieterrein en sinds vorig jaar zit het bedrijf in een groter magazijn. Ik heb nu ook een aantal mensen in dienst, want in mijn eentje kan ik het al een tijdje niet meer aan. Ik richt mij nu op het vinden van nieuwe klanten en producten. Mijn medewerkers verzorgen de orders en de verzending. Ik ben erg blij met de groei van het bedrijf, maar dit neemt ook meer zorgen met zich mee. Wanneer je mensen aan gaat nemen, veranderen er al veel dingen die je opeens moet regelen. Maar ik begon me op een bepaald moment ook zorgen te maken over de veiligheid van het magazijn en misschien was dat maar goed ook. Ik hoorde dat er in de buurt verschillende inbraken waren en ik was bang dat er ook bij ons ingebroken zou worden. Het leek mij een goed plan om een alarmsysteem met camera voor het pand te regelen. Met een alarmsysteem met camera zouden we alles goed in de gaten kunnen houden en het schrikt inbrekers af.

Allround Secure hielp me met een alarmsysteem met camera

Ik wilde graag een alarmsysteem met camera, omdat het lastig is om alles in de gaten te houden in het pand. Overdag is het vaak druk op het industrieterrein en men kan gemakkelijk iets meenemen. Maar ik wilde ook graag een alarmsysteem met camera voor de nacht. Er rijdt hier wel beveiliging rond, maar dat is niet altijd voldoende. Ik zocht naar bedrijven die ons konden helpen en ik vond allround-secure.nl. Dit is een bedrijf dat al jaren andere bedrijven en particulieren helpt met de beveiliging. Ik zocht eigenlijk alleen een alarmsysteem met camera, maar ze konden veel meer voor ons doen. Samen hebben we een plan gemaakt, zodat het hele pand een goede beveiliging zou hebben. Ze wisten precies op welke plaatsen we het besten een alarmsysteem met camera konden plaatsen, zodat elk gedeelte zichtbaar op de camera’s zou zijn. Het plan dat we samen hadden gemaakt gaf mij een goed gevoel en zou de veiligheid sterk verbeteren.

Een goede samenwerking

Ik was erg blij met de keuze voor Allround Secure. Met het plan dat we samen hadden gemaakt, zouden we zorgen voor een optimale veiligheid. Daarnaast hebben ze de installatie van het hele systeem gedaan, ik was blij dat dit door experts gedaan werd. Ze hebben daarna aan een van mijn medewerkers en aan mij een duidelijke uitleg gegeven over het systeem, zodat we er goed mee kunnen werken. Ik maak me een stuk minder zorgen om de veiligheid en weet zeker dat dit nu goed geregeld is. Voor een alarmsysteem met camera moet je bij Allround Secure zijn

  • Ze hebben veel ervaring op het gebied van veiligheid
  • Kunnen helpen om een goed plan op te stellen
  • Ze kunnen de hele installatie verzorgen
  • Achteraf geven ze duidelijk uitleg over het systeem
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn