Opzoek naar een incassobureau? CrediFin Nederland zorgt dat het bedrag wordt geïncasseerd!

Bent u opzoek naar een incassobureau om de hulp in te schakelen bij het vorderen van een openstaande rekening? Incassobureau CrediFin Nederland staat voor u klaar. Heeft uw klant niet op tijd betaald? Maak dan een gratis account aan op onze website. Of het bedrag nu klein of groot is en of de vordering niet is betwist of niet. We lossen het samen met u op. Wij hanteren een no cure no pay werkwijze en de incassokosten zijn altijd voor de debiteur. Wilt u ook dat het bedrag als nog wordt betaald zonder hier zelf langer achteraan te hoeven gaan? Neem dan contact op met ons van CrediFin. Online kunt u 24/7 de status volgen. Upload eenvoudig de betreffende factuur en wij gaan gelijk voor u aan slag.

Incassobureau CrediFin

Ons motto luidt: ‘Vakkundig en innovatief incasseren voor een snel resultaat’. Om het incassoproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en vooral zeer doeltreffend, werken wij als incassobureau altijd met de laatste technologische ontwikkelingen. Steeds meer mensen zijn namelijk online beter te bereiken. Met ons online portaal kunt u eenvoudig een gratis account aanmaken en uw factuur uploaden. Wij incasseren vervolgens op diverse manieren, waaronder iDeal betalingen, het benaderen van debiteuren via WhatsApp of social media en kunnen wij een aangetekende e-mail™ versturen. Daarbij wordt open en eerlijk gecommuniceerd, waarbij de frequentie hoog ligt. Onze vasthoudendheid staat namelijk hoog in het vaandel en is een belangrijke factor voor succes. Wij behouden een goede klanten relatie uiteraard voor ogen, zodat mensen ook sneller zullen betalen en u weer zorgeloos verder kunt.

Innovatief en efficiënt incasseren

Als incassobureau CrediFin bieden wij u maar liefst 90% slagingskans. Ons team heeft al ruim 12,5 jaar ervaring met incasseren en daarbij zijn er ruim 10.000 accounts aangemaakt. Als incassobureau hebben wij in al deze jaren ruim 90% van alle gevallen het volledige openstaande bedrag kunnen innen. Mocht het niet lukken, dan gaan wij over tot een huisbezoek. Blijkt dit ook niet het resultaat te behalen, dan gaan wij als incassobureau over tot een gerechtelijke procedure. Hierover leest u meer op onze website.

Incassobureau CrediFin stappenplan

Stap 1: Ga naar onze website en maak een account aan. Vul al uw bedrijfsgegevens in en uw inloggegevens worden direct naar u verstuurd.
Stap 2: U kunt eenvoudig uw incasso doorgeven door een factuur te uploaden in het online portaal als u ingelogd bent. Het is mogelijk om extra documenten te uploaden en daarbij heeft u een eenvoudig overzicht van de openstaande facturen bij ons.
Stap 3: Wij controleren vervolgens de documentatie en versturen gelijk een brief en/of aangetekende e-mail™ naar de betreffende debiteur.
Stap 4: Opvolgende documentatie en stappen kunt u online volgen, zodat u altijd weet wat de status is. Mochten er vragen zijn, dan nemen wij contact met u op.

Waarom kiezen voor incassobureau CrediFin Nederland?

  • Ruim 12,5 jaar expertise
  • Snelle resultaten
  • Op basis van 100% no cure no pay
  • De volgende werkdag al een brief bij uw debiteur
  • Kunt eenvoudig online uw facturen uploaden
  • Volg het incassotraject 24/7 in het online dossier
  • Direct uitbetaling na ontvangst
  • Gratis incasseren, de kosten zijn voor de debiteur
  • Doorzettende werkwijze met gericht contact via onder andere social media

Bent u nog opzoek naar een incassobureau? Maak dan gelijk uw gratis online account aan bij CrediFin en wij zorgen dat u snel de openstaande bedragen zult ontvangen van uw debiteuren. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen of bezoek onze website voor meer informatie: credifin-nederland.nl! Tijd voor actie. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn