Wilt u iets laten maken met behulp van tamponprint?

Als het jaar weer op zijn einde loopt, vinden wij het altijd belangrijk dat wij onze klanten iets kunnen geven om hen te bedanken voor al het werk dat wij voor hen hebben mogen doen. Wij vinden het namelijk belangrijk om onze klanten te laten weten dat wij het waarderen dat zij aan ons gedacht hebben. Wij wilden daarom dit jaar iets moois voor hen laten maken en wij hebben toen besloten om glazen voor hen te laten bedrukken. Wanneer je glazen wilt laten voorzien van een opdruk, moet je zorgen dat je iemand vindt die alles weet van tamponprint. Als je namelijk met andere technieken dan tamponprint gaat werken, weet je zeker dat dit niet tot de resultaten zal leiden die je graag zou willen. Ik ben daarom gaan kijken of ik een specialist op het gebied van tamponprint kon vinden en op die manier kwam ik uiteindelijk bij de mensen van vkprint.nl terecht. Deze site heeft heel veel mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar een expert die alles weet van tamponprint en daarom ben ik deze site even goed gaan doornemen. Ik heb toen gezien dat deze mensen aan de hand van tamponprint heel mooie glazen kunnen maken en dat was heel prettig om te merken. Ik ben daarom ook meteen even gaan kijken of deze mensen hun tamponprint ook voor goede prijzen aanboden en dat was zeer zeker het geval. Toen stond niets meer in de weg om even contact met deze mensen op te nemen om te bespreken wat ik graag aan de hand van tamponprint wilde laten maken. Ik heb toen een heel aardige medewerker aan de lijn gekregen die heel goed wist uit te leggen wat voor ons het beste was om te doen. Dat was prettig om te horen want op deze manier konden wij heel goed plannen wat wij wilden laten maken. Wij hebben daarom een ontwerp doorgestuurd en dit zou aan de hand van tamponprint op de glazen worden gedrukt. Voor de glazen hoefden wij niet te zorgen want deze konden geleverd worden door de mensen van vkprint.nl. Dat was voor ons wel zo eenvoudig want zo hadden wij zo weinig mogelijk omkijken naar de tamponprint. 

Wij lieten glazen bedrukken met behulp van tamponprint

Wanneer je glazen wilt bedrukken, is tamponprint eigenlijk veruit de beste optie. Het is namelijk zo dat wanneer je zorgt dat je een duidelijke tekst of logo hebt, je dit heel goed aan de hand van tamponprint op je glazen kunt drukken. Genoeg reden dus om met deze mensen in zee te willen gaan want zij konden ons precies datgene geven waar wij naar op zoek waren. 

Wij zijn heel erg tevreden 

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan want deze mensen hebben ons echt heel goed weten te helpen. Kortom:

  • Wij lieten hier heel goede glazen maken 
  • Wij zijn blij dat wij voor zo’n goede prijs geholpen zijn 
  • Wij hopen vaker iets te kunnen laten maken bij dit bedrijf 

Wij gaan vkprint.nl zeker onthouden want hier krijgt u kwaliteit aangeboden. 

                                

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn