Zoekt u een specialistisch bedrijf in draadvonken?

Graag vertel ik je iets meer over draadvonken. Dit is een bewerkingsmethode op basis van vonkerosie. Draadvonken lijkt eigenlijk op figuurzagen. Een draadvormige elektrode kan contouren door het materiaal maken. Dit werkt als een soort geprogrammeerde figuurzaag. Kortom, door middel van de techniek draadvonken kun je heel precies te werk gaan. Het bedrijf Ter Hoek is gespecialiseerd in deze methode. Indien je op zoek bent naar een manier om tot in de perfectie te figuurzagen ben je hier dan ook aan het juiste adres. Ook leuk om te vertellen is dat het bij draadvonken zelfs mogelijk is om het bovencontour een andere vorm te geven dan het ondercontour. Indien dit nodig is worden eerst startgaten in het materiaal gemaakt. Deze dienen als doorvoerpunten voor de elektrode. Het is belangrijk om te weten dat het aanbrengen van deze startgaten gebeurt door middel van vonkboren. Ook vertel ik je graag dat de draad tijdens het proces steeds wordt vernieuwd. Als gevolg hiervan hoeft geen rekening te worden gehouden met slijtage aan de elektrode. Op die manier wordt ervoor gezorgd dat de bewerking met extreme nauwkeurigheid plaatsvindt. Door deze methode wordt er geen mechanische spanning uitgeoefend op het werkstuk.De voordelen om
het draadvonken te laten uitvoeren door het bedrijf Ter Hoek zijn de volgende::

  • Extreme nauwkeurigheid
  • mogelijkheden tot maatwerkoplossingen
  • jarenlange ervaring personeel

Waarom zou jij jouw klus ten aanzien van draadvonken bij dit bedrijf moeten uitbesteden?

Het bedrijf Ter Hoek is in het verleden gestart als producent. Vandaag de dag functioneert het bedrijf als een echte probleemoplosser. Het draadvonken is een van hun vele specialiteiten. Zo adviseert en ondersteunt men tegenwoordig ook bij engineering. Dit is in principe een standaard onderdeel van hun takenpakket geworden. Indien je een plan hebt kan dit bedrijf dit nauwkeurig voor je uitzetten. Maar natuurlijk ook bij een oplossing op maat ben je hier aan het juiste adres. Het bedrijf heeft veel ervaring met draadvonken dus ben ik ervan overtuigd dat jij goed geholpen wordt bij dit proces. Hiervoor kan men specifieke kennis en ervaring inzetten. Ook stippelt het bedrijf graag met jou samen de beste route uit om je te helpen. Ook andere delen van het proces kunnen door het bedrijf voor je uitgevoerd worden. Men heeft dus niet alleen verstand van draadvonken. Ook voor de inkoop van materialen die bij het proces nodig zijn kun je aan het overlaten. Dit geldt ook voor de bewerking van de materialen. In overleg met de klant bepaalt het bedrijf wat de beste dienstverlening inhoudt.  
Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden bij dit bedrijf?

Voor vragen over draadvonken kunt u telefonisch contact opnemen met dit bedrijf, dat is gevestigd in Rijssen. Ook is het bedrijf Ter Hoek regelmatig aanwezig op diverse beurzen. Ook op deze locatie kan men je uitgebreide informatie geven. Bij draadvonken is het goed je vooraf in te lezen over de bewerkingsmethode, juist omdat het zo nauwkeurig is. Om die reden moet vooraf precies worden bepaald wat de wensen zijn. Samenvattend wil ik je dit bedrijf van harte aanraden. Het personeel staat voor u klaar bij vragen. 

https://terhoek.com/techniek/pecm/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn