Zoekt u een goede loodvervanger?

Ons huis is in de jaren dertig van de vorige eeuw gebouwd en men heeft toen heel veel lood in ons dak verwerkt. U moet weten dat wij dit huis gekocht hebben nadat ons eigen huis is afgebrand en een van de gevolgen van deze brand, is dat wij beide heel veel rook hebben ingeademd en ook heel veel lood hebben ingeademd omdat het dak in brand stond. Dat soort dingen moet je niet te vaak doen want het is heel schadelijk voor je longen, en uiteraard voor je dak. Toen wij zagen dat wij in het nieuwe huis heel veel lood in het dak hadden, hebben wij gekeken of dit lood nog in goede staat was en toen wij zagen dat dit niet het geval was, hebben wij gekeken of het mogelijk was om met een loodvervanger te gaan werken. Dat ons dak moest worden aangepakt was namelijk duidelijk, maar wij wilden even weten hoe wij dit het beste konden doen. Wij hebben toen gezien dat wij een loodvervanger konden gebruiken, maar dat wij even moesten kijken naar de mogelijkheden om een goed adresje te vinden waar wij deze loodvervanger konden kopen. Wanneer wij namelijk zomaar ergens onze loodvervanger zouden aanschaffen, was de kans groot dat wij ons alleen maar zouden laten leiden door de prijs van deze loodvervanger en niet door de kwaliteit ervan. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om ergens een goede loodvervanger te kopen en wij hebben toen uitgebreid onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om een aanbieder te vinden die ons aan een goede loodvervanger kon helpen. Wij hebben gemerkt dat wanneer je naar de site van dakenlood.nl gaat, je heel veel goede materialen kunt vinden. Deze mensen hebben zich namelijk gespecialiseerd in lood en dat is heel handig om te zien. Wij hebben hier het aanbod doorgenomen en wij hebben gezien dat deze mensen je ook aan een loodvervanger konden helpen. Om er zeker van te zijn dat wij een goede aankoop zouden doen, hebben wij even contact opgenomen met deze mensen om te zorgen dat wij even goed advies konden inwinnen. 

Deze loodvervanger gaat heel lang mee

Wij wilden vooral zeker zijn dat wanneer wij een loodvervanger zouden kopen, wij na het aanbrengen van deze loodvervanger heel lang niet meer hoefden om te kijken naar dit materiaal. Wij houden er namelijk niet van om steeds het dak op te moeten en wij waren daarom blij dat deze loodvervanger heel lange tijd mee kan gaan. Genoeg reden dus om hier een bestelling te plaatsen. 

Ons dak is weer in topvorm

Wij zijn blij dat wij zaken zijn gaan doen met dit bedrijf want wij hebben een heel goede loodvervanger kunnen kopen en inmiddels is ons dak weer helemaal in topvorm. Wij kunnen daarom stellen dat:

  • Wij hier heel goede zaken hebben gedaan 
  • Wij voor een heel goede prijs geholpen zijn 
  • Ons dak weer heel lange tijd mee kan gaan 

Wilt u meer weten over deze firma, surf dan vandaag nog even naar hun site dakenlood.nl.                                               

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn