Volg een goede puppycursus in Den Haag

Hoe leuk is het om een klein hondje in huis te hebben; een hondje dat gezellig bij jou en misschien je gezin komt wonen en als het goed is een trouwe en geliefde viervoeter wordt voor heel veel jaren. Dat is zo bijzonder, het is absoluut voor heel veel mensen goed om een huisdier te hebben. Maar een puppy is wel een hele verantwoordelijkheid. Daarom is het zeker aan te raden om bijvoorbeeld een puppycursus in Den Haag te volgen. Dat heb ik zelf ook gedaan toen we vorig jaar besloten om ons gezin uit te breiden door een hondje te nemen. We wilden het al jaren maar we wilden dat we meer dan genoeg tijd zouden hebben om een puppy te verzorgen. Inmiddels zijn de kinderen oud genoeg om zelf naar school te gaan en om ook de verantwoordelijkheid voor de verzorging van een hond te dragen. Ik werk zelf parttime en doordat de kinderen vaak tussendoor vrij zijn van school konden we genoeg tijd vrijmaken voor het beestje. Maar toen we eenmaal definitief hadden besloten om een hond te nemen, had ik een eis: een puppycursus in Den Haag volgen.

Een puppycursus in Den Haag kan heel waardevol zijn

Het is zo belangrijk om een puppycursus in Den Haag te volgen, of in een andere stad die handig is voor jou. Ik had eerder al honden gehad, maar ik merkte toch toen we er eenmaal aan begonnen dat een puppycursus in Den Haag sowieso zeer waardevol was:

  • Hond leert luisteren
  • Hond leert instructies opvolgen
  • Versterkt band hond en baasje

Elke hond is anders en als baasje is het ook heel goed om zo nu en dan weer even alle kennis op te halen en je geheugen op te frissen. Een puppycursus in Den Haag is daar uitermate geschikt voor. Je leert weer even goed hoe je ervoor moet zorgen dat je hond goed luistert en doet wat je zegt. Maar dat is zeker niet de enige reden om een puppycursus in Den Haag te volgen, want je merkt dat de band tussen jou en je hond ook echt sterker wordt. Wil je ook een puppycursus in Den Haag gaan volgen, dan zou ik naar de site puppyclass.nl gaan. Hier heb ik de puppycursus in Den Haag gevolgd en dit was echt een hele fijne ervaring.

Geef je op voor Astrid’s Puppyclass

Helaas zijn ze niet bij alle puppycursussen even goed, dus het is verstandig om eerst even goed te kijken bij wie je de cursus wil volgen. Bij Puppyclass zit je zeker goed, want hier is plezier ook echt belangrijk. Dat vind ik zelf een hele fijne benadering, dat werkt ook echt heel goed. Daarbij werken er alleen maar hele goede instructeurs. Ze kunnen alles duidelijk overbrengen op de cursisten en je merkt dat ze veel kennis en ervaring hebben. Het is gewoon echt leuk om ernaartoe te gaan, dus heb je net een nieuwe puppy in huis? Dan zou ik er zeker niet alleen maar heen gaan omdat het verstandig is, maar ook simpelweg omdat het leuk is. Astrid’s Puppyclass bestaat uit negen lessen en een examen. Ze hebben allemaal mooie spelletjes en oefeningen die afwisselend en leuk zijn, waardoor de honden op speelse wijze veel leren. Heb je ergens vragen over, dan kun je altijd even contact opnemen om meer informatie op te vragen over een bepaald onderwerp. Geef je op en dan kunnen je hond en jij snel genieten van een leuke en dynamische cursus, daar pluk je later zeker de vruchten van. Onze hond en wij hebben er veel van geleerd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn