Zonwering in Veenendaal kopen

Vorige maand hebben mijn vrouw en ik ons huis laten verbouwen. We hadden een erg grote tuin, maar niet genoeg ruimte in huis. Het leek ons verstandig om een stuk te laten aanbouwen en daar de keuken te laten plaatsen. Door de aanbouw zouden we meer ruimte krijgen op de begaande grond. We vonden een bedrijf dat de aanbouw voor een goede prijs voor ons kon bouwen. De verbouwing duurde een paar weken, maar we zijn erg blij met het resultaat. We konden tijdens de verbouwing geen gebruik maken van de keuken en de woonkamer. Gelukkig konden we een aantal dagen bij familieleden eten en konden we eten bestellen. We hebben nu een moderne keuken en veel meer ruimte in huis. De tuin is iets kleiner geworden, maar dit vinden wij niet erg. We maakten voornamelijk gebruik van een klein gedeelte van de tuin en vinden het niet erg om minder te hebben. Na de verbouwing wilden we ook zonwering in Veenendaal kopen. Door de verbouwing is de lichtinval in het huis anders. We hadden hiervoor gordijnen, maar we vonden het tijd worden om de oude gordijnen te vervangen voor moderne zonwering in Veenendaal. We hebben nu een moderne woonkamer en keuken en daar passen de oude gordijnen niet meer bij. We wilden graag eerst de verbouwing afwachten voordat we nieuwe zonwering in Veenendaal zouden kopen. We waren niet zeker van de maten die we nodig zouden hebben, die wilden we eerst opmeten.   

Bij Van Kooten zonwering in Veenendaal gekocht

We hadden tijdens de verbouwing al een aantal winkels bezocht om inspiratie op te doen. We zagen een aantal producten die een van ons mooi vond, maar we konden het niets eens worden. Wat zij mooi vond, dat vond ik niet mooi en andersom. We besloten om daarna te wachten en online verder te zoeken. Via de website woninginrichtingvankooten.nl zagen we een woonwinkel waar we nog niet geweest waren. We vonden de website erg mooi en zagen verschillende leuke producten voor in huis. Ze verkopen niet alleen zonwering, maar ook veel leuke decoratie voor in huis. We zagen dat ze ook zonwering in Veenendaal verkochten en daarom besloten wij om langs te gaan. In de showroom zagen wij veel verschillende leuke artikelen en ook mooie rolgordijnen. De verkoper vertelde ons dat deze rolgordijnen in de aanbieding waren en dat we ze met korting konden kopen. Een medewerker van het bedrijf kon bij ons langskomen om alles op te meten, zodat we de goede maten zouden kopen. Dit had ik al gedaan, waardoor we precies wisten wat we nodig hadden. De rolgordijnen waren op voorraad, waardoor ze direct geleverd konden worden. Het was echter mogelijk om de zonwering in Veenendaal te laten monteren en dit leek ons een goed idee. We maakten een afspraak voor de montage voor over een aantal dagen. We waren blij dat dit al zo snel kon.

Prachtige rolgordijnen

Een medewerker van het bedrijf kwam op de afgesproken datum langs om de rolgordijnen te monteren. Het was een vakman die veel ervaring had met het monteren van zonwering in Veenendaal en hij was daarom snel klaar. Achteraf nam hij de oude gordijnen mee en ruimde alles netjes op, wij hoefden daarom niets te doen. We zijn erg blij met de rolgordijnen en ze passen goed bij het nieuwe uiterlijk van onze woonkamer en keuken. Voor zonwering in Veenendaal kunnen wij Van Kooten aanraden.

  • De rolgordijnen waren erg goedkoop
  • Wij vinden ze erg mooi
  • Ze konden de zonwering monteren
  • Achteraf ruimden ze alle op
  • Ze verkopen ook andere artikelen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn